Jij wilt snelheid? Wij hebben focus.

Diensten

Inrichten Maia

Met de Maia product suite heb je een uitgebreid pensioenadministratiesysteem in huis gehaald. Met de installatie van Maia ben je er echter nog niet. Die uitgebreide mogelijkheden van Maia brengen namelijk een uitgebreide mogelijkheid aan instellingen mee. Het goed kunnen administreren en blijven administreren vraagt om doordacht gebruik van deze instellingen. Daarnaast is een goed doordachte koppeling met andere systemen nodig. Wij hebben veel kennis en ervaring met Maia en zijn niet gebonden aan de leverancier. Wij kunnen je helpen met het in gebruik nemen en houden van Maia.

Lees verder

Dataconversie

Als je van je oude informatiesysteem af wilt of moet, moet je iets met de gegevens. Minimaal moet de laatste stand in het nieuwe systeem ingebracht worden. Daarbij zal de structuur van de gegevens wijzigen, moeten de gegevens allemaal samenhangend worden gemaakt en zal er een vertaling van de instellingen gedaan moeten worden. Als je de historie niet overzet, zal je ook nog iets moeten vinden voor deze gegevens. Veel werk met een grote foutkans die je blijft achtervolgen. Wij hebben ruime ervaring met datamigratie- en conversietrajecten. Ons hoog analytisch vermogen is daarbij een pluspunt.

Lees verder

Functioneel Beheer

Voor een bruikbaar informatiesysteem is het van belang dat de ontwikkelaars de gebruikersbehoefte begrijpen en dat de gebruikers het systeem gebruiken zoals bedoeld. Tussen die twee groepen zit een functioneel beheerder. Iemand die zowel de gebruikerskant begrijpt en de behoeften kan beschrijven in een voor ontwikkelaar bruikbare vorm. Door onze combinatie van kennis van pensioenen en informatietechnologie kunnen wij die rol uitstekend vervullen. Vooral omdat wij werken vanuit het raamwerk van BiSL (Business Information Services Library).

Lees verder

Informatiemanagement

Het bepalen van een informatiestrategie, de keuze maken voor bouwen of kopen en de juiste applicatie selecteren. Het zal voor jou geen dagelijkse kost zijn maar toch wordt het er vaak "even" bijgedaan.

Bij het bepalen van een informatiestrategie moet de bedrijfsdoelstelling leidend zijn en niet de technologie! Wij gaan uit van de organisatiestructuur, de bedrijfsprocessen en de daarvoor benodigde informatie. Als die duidelijk is gaan wij pas kijken hoe deze het best ondersteund wordt. Uiteraard kunnen wij ook jouw bestaande informatiestrategie toetsen.

Lees verder

Secretariële ondersteuning

Ben je een startende ondernemer die ondersteuning zoekt voor de administratie? Kamp je met onderbezetting op je secretariaat? Je moet een congres organiseren? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. In bijna alle denkbare situaties kunnen wij je voor een korte of langere periode ondersteunen.

Lees verder

Organisatieadvies

Organiseren is zorgen dat mensen zo goed als mogelijk samenwerken en middelen zo volledig als mogelijk worden gebruikt. In de praktijk komt het helaas nogal eens voor niet alles wat gedaan, bijdraagt aan het resultaat. Door taken en verantwoordelijkheden duidelijk te maken, processen te stroomlijnen kan veel gewonnen worden.

Lees verder