Jij wilt een oplossing? Wij zijn creatief.

Informatiemanagement

Het bepalen van een informatiestrategie, de keuze maken voor bouwen of kopen en de juiste applicatie selecteren, het zal voor u geen dagelijkse kost zijn. Toch wordt het er vaak "even" bijgedaan.

Bij het bepalen van een informatiestrategie moet uw bedrijfsdoelstelling leidend zijn en niet de technologie! Dus wij gaan uit van uw organisatiestructuur, bedrijfsprocessen en de daarvoor benodigde informatie en daarna gaan wij pas kijken hoe deze het best ondersteund wordt. Uiteraard kunt u ook uw bestaande informatiestrategie door ons laten toetsen.

Is de behoefte duidelijk, maar heeft u nog niet de juiste oplossing? Door onze kennis en ervaring zijn als geen ander in staat om de juiste applicatie bij uw wens te selecteren.

Op papier zag het er goed uit, in de praktijk werkt 't niet. Herkent u dit? Helaas gaan theorie en praktijk niet altijd vlekkeloos in elkaar over en in de vertaalslag gaat bij veel ICT-projecten nogal wat mis. Een applicatie moet passen bij uw organisatie en niet andersom. De behoeften vanuit uw bedrijf en uw wensen vertalen wij naar de benodigde oplossing.

Adviezen worden altijd gericht op uw vraagstelling of probleem. De adviesfunctie kan gecombineerd worden met andere GYBA- activiteiten, maar natuurlijk alleen als u dat wenst.